- Фуршет на теплоході у Києві
-
Безпека
-
Доступність
-
Оперативність
-
Зручність
Фуршет на теплоході у Києві
Фуршет — урочиста форма прийому гостей з нагоди ювілеїв, корпоративів, національних свят і державних візитів. Він відрізняється від банкету тим, що гості можуть їсти як сидячи, так і стоячи, руками або за допомогою вилки чи ложки. Провести фуршет на теплоході можна як з холодними, так і гарячими стравами, десертами, усіма видами алкогольних та безалкогольних напоїв. Компанія KievFlot пропонує замовити фуршет на теплоході в Києві, а також на просторій баржі та на колоритній піратській шхуні «Чорна Перлина».
Який вид фуршету краще обрати?
Умовно всі фуршетні вечірки діляться на стоячі англійські та змішані американські.
Основні різновиди стоячих фуршетів:
- Келих вина**, або тостовий фуршет, зазвичай триває близько 1 години. Традиційна форма шведського столу популярна для урочистих презентацій, церемоній вручення нагород, відкриття виставок, підписання торгових договорів. Господар вечірки повинен зустрічати та прощатися з гостями біля входу. У цьому випадку гарячі страви та напої не подаються;
- Аперитив** — міні-вечірка на 15-30 хвилин, схожа на тостовий фуршет. Вона може передувати основній події (банкету на день народження, корпоративу) або завершувати її (прес-конференцію, семінар, тренінг, тімбілдинг). Подаються безалкогольні напої (соки, фреші, солодка та мінеральна вода), а також ігристе вино, авторські або винні композиції, вермути, коктейлі. До напоїв пропонують невеликі бутерброди (канапе), тарталетки, хлібні палички, сирну тарілку, овочі та фрукти. Такий варіант меню підходить для невеликих компаній до 8-10 осіб;
- Коктейльна вечірка** триває не більше 2 годин і зазвичай проходить з 16:00 до 20:00. Зал для цієї події повинен бути порожнім, без стільців і крісел. У меню – невеликі закуски, хлібні палички, солодощі, десерти з фруктами. Офіціанти подають напої та легкі закуски на підносах, щоб учасникам було зручно їсти стоячи. Холодні закуски повинні бути маленького розміру, щоб їх можна було їсти без ножів.
Випадки змішаного американського фуршету
Оренда теплохода для фуршету передбачає установку на палубі або в залі невеликих столиків із декором і столовими приборами. Важливо, щоб стіл для господарів і почесних гостей знаходився в центрі залу, а не спиною до інших. Спочатку подають холодні закуски, а офіціанти розносять гарячі страви кожному гостю.
На фуршетах англійського типу подаються закуски, які не потребують нарізки. Офіціанти приносять їжу і напої на підносах.
Оренда теплохода для фуршету з частуванням
Оренда яхти включає надання комплексних кейтерингових послуг:
- приготування страв української та європейської кухні;
- доставка на борт продуктів для барбекю, піци, овочів-гриль;
- декоративне оформлення палуби й залу;
- сервірування та обслуговування офіціантами;
- широкий асортимент спиртних напоїв;
- послуги професійного бармена, діджея та шеф-кухаря.
Чому варто замовити фуршет на теплоході в компанії KievFlot?
Ми — компанія з багаторічним досвідом організації заходів на воді.
- Індивідуальний підхід до кожного замовника.
- Ми адаптуємо програму під кожне свято.
- Високий рівень обслуговування: комфорт, приємна атмосфера та смачні частування.
Зв’яжіться з нами за телефоном або залиште заявку на сайті, щоб кожна вечірка на теплоході стала незабутньою подією.